Inbound Marketing Drenthe

Communicatie begint met luisteren

Wat we voor je kunnen doen

omdat we er goed in zijn

We bouwen goede websites

Een goede website is veel meer dan een online visitekaartje. Naast informeren over wie je bent en wat je doet, trekt een goede website ook bezoekers aan door aansprekende content. Een goede website zorgt voor actie, klanten en omzet.

We onderhouden en hosten websites

Om ontwikkelingen in de digitale wereld bij de houden en om ongewenste bezoekers buiten de deur te houden hebben websites regelmatig onderhoud nodig. Goede hosting is daarbij essentieel. Wij houden je website up-to-date, snel en veilig.

We geven WordPresstrainingen

We weten dat een deel van onze klanten graag zelf hun website bouwt. Dat heeft financiele voordelen, maar zorgt ook dat je het beheer in eigen hand kunt houden. Tijdens het bouwen onder onze begeleiding raak je thuis in de handelingen en de techniek.

Je bedrijf en je website

We helpen regelmatig (beginnende) ondernemers met hun website. We denken als je dat wilt mee over een goede bedrijfsnaam en/of domeinnaam. We ontwikkelen samen met jou een passende huisstijl. En we kijken we ook naar hoe je je bedrijf en je verdienmodel kunt vormgegeven. Vaak levert dat voor de ondernemer verrassende tips op. ?Er zijn meer verdienmogelijkheden dan je denkt.

Waarom je ons moet hebben

Er zijn veel mensen die een website voor je kunnen bouwen. Van buurjongens tot dure bedrijven.

Wij hebben ondertussen meer dan 10 jaar ervaring met het bouwen van websites. We zijn onderzoekend, ondernemend en communicatief. En we hebben een groot netwerk met daarin specialisten die je misschien ook nodig bent: fotografen, tekstschrijvers, grafisch ontwerpers, enz.

We denken graag met je mee en gaan door tot dat jij tevreden bent. We combineren onze website-ervaring met onze kennis en ervaring op het gebied van onlinemarketing, communicatie en ondernemen.?Die combinatie zorgt voor websites die aanspreken en resultaat opleveren.

Waarom WordPress

Er zijn heel veel systemen waarmee je een website kunt bouwen. Enkele grote namen zijn Joomla, Jimdo en Wix. Ook bieden veel hostingpartijen een eigen CMS (content management systeem) aan. Wij hebben al deze systemen voor je getest en zijn het meest enthousiast over WordPress. Het is een gebruikersvriendelijksysteem met zeer veel mogelijkheden. En omdat het het meest gebruikte systeem is, zijn er altijd experts te vinden die je verder kunnen helpen met vragen die jij hebt.

Wat we al gemaakt hebben:

Van nagelstudio tot bouwbedrijf en van trainer tot vakantiepark.

Zullen we eens kennismaken?

Je bent van harte welkom