WordPress Website Onderhoud
&
Hosting

Onderhoud en hosting

Je website heeft een belangrijke functie voor je bedrijf. Je moet blindelings kunnen vertrouwen op de werking van je site. Onderhoud en hosting zijn daarin belangrijk. Als je beide bij mij neerlegt scheelt je dat een hoop tijd en zorg.

Voor mij zijn het routine handelingen. Ik weet wat ik doe.

Onderhoud

Net als alle software heeft WordPress onderhoud nodig. Er komen regelmatig updates uit van WordPress zelf en voor de plugins die gebruikt worden. Wanneer je die updates niet installeert veroudert je website snel. Je site wordt daardoor kwetsbaar voor hackers en minder veilig voor je bezoekers. Uiteindelijk levert dat een hoop gedoe op.

Wanneer je je site door ons laat hosten, doen wij de updates voor je. We zorgen dan ook dat er regelmatig een back-up gemaakt wordt van je website. Zo’n back-up is goud waard wanneer er onverwachts toch problemen zijn.

Hosting

Hosting is het onderbrengen van een website op een server. De kwaliteit van het serversysteem heeft grote invloed op de snelheid en betrouwbaarheid van je website. We hebben de nodige ervaring met hostingbedrijven en hebben ontdekt dat de kwaliteit nogal verschilt. Het ontdekken van die kwaliteitsverschillen is een lastige klus. Laten we zeggen dat we door ervaring wijs geworden zijn. We zijn heel tevreden met het bedrijf waar we nu onze websites laten hosten. Onze eigen websites draaien daar ook. Ze hebben een modern en snel serverpark. En er zijn 24/7 specialisten bereikbaar voor vragen waar wij geen antwoord op hebben.

Betrouwbare en betaalbare hosting

Ik vertrouw al jaren op de hosting en support bij SiteGround. Met een server in Nederland,
en wereldwijde24-7 support ben ik bijzonder content.
Daarnaast zijn de site die hier gehost zijn, ook al 6 jaar 99,98% van de tijd "up"
Ik heb meerdere hosting partijen geprobeerd, maar geen enkele partij is zo betrouwbaar als SiteGround.