Interim

Vincent WiegersInterim Inbound Marketing

Mijn naam is Vincent Wiegers. Ik heb ruime ervaring als zelfstandig ondernemer in Drenthe en ben een netwerker pursang. Mijn passie ligt in het bedrijven helpen om de klant centraal te stellen.  Alles met als doel, uw klant verrassen.

Wat kan ik voor u doen?

We beginnen bij het begin, bij het opstellen van een communicatieplan.  Onderdelen van dit plan zijn het communicatie beleid.  Of heel praktisch, hoe gaan we met elkaar om. Zowel offline als op internet.

Tweede stap is, uw imago op internet. Wat vinden klanten van uw internet uitingen, maar ook, hoe staan uw medewerkers op internet?

Vervolgens gaan we kijken wat het verhaal achter uw bedrijf is,  dit echte verhaal is de basis voor al uw uitingen.  Ik ben er van overtuigd, dat mensen door de transparantie van de wereld, er snel achter komen als uw verhaal slechts een marketing verhaal is.

Nu zijn we klaar om te gaan luisteren op internet. Wat zeggen uw klanten, medewerkers en leveranciers over uw bedrijf, product? Hierdoor leert u veel over de markt, en kan u kansen ontdekken voor de concurrent dit doet.

Het onder de aandacht brengen van uw bedrijf doen we door klanten in te zetten als ambassadeur, maar hoe krijgen wij hen zo ver om voor uw bedrijf “reclame” te maken?   Het uitgangspunt is altijd de maximale klant tevredenheid.

Maak kennis

Ik help bedrijven kansen zien en uit te bouwen. Dit doe ik door het verbinden van mensen door middel van social media techniek.

Ik vind het leuk om kritisch mee te denken over een proces. Waarom doe je dingen zoals je ze doet en kan dat ook anders?

Op internet ligt de focus van marketeers vaak op roepen. In mijn optiek is luisteren vele malen belangrijker. Wat zeggen uw klanten, medewerkers of leveranciers over u, en wat kunt u daar vervolgens mee doen?

Social Media is een manier van communiceren.  Uiteraard is hier bepaalde techniek voor nodig.  Deze techniek wordt verzorgd door LinkedIn, Facebook, Twitter, en vele andere sociale media. Hoe kan u deze communicatie methoden inzetten voor uw bedrijf?

 

Karakter en drijfveren volgens mijn klanten:

Vincent is een warme en open persoon, die gevoelig is voor de behoeften van anderen  en met goede sociale vaardigheden. Hij kan zowel een actieve als een ondersteunende rol binnen uw organisatie invullen.  Hij heeft het vermogen om anderen er van te overtuigen, maar kan ook goed luisteren naar de problemen van anderen, en dit vertalen in praktische oplossingen.

Vincent is een stabiel en betrouwbaar persoon, die zich verantwoordelijk opstelt naar zijn klanten. Een combinatie van geduld en vastberadenheid kenmerkt hem in het behalen van zijn doelen.  Hij werkt graag samen met anderen. Dat hoeft niet noodzakelijkerwijs in een directe samenwerking. Hij is ondernemend en zelfstartend.  In een werkgroep neemt hij op een natuurlijke wijze de leiding op zich.

Kernwoorden zijn innovatie,  creativiteit, samenwerken en klantbeleving. Mijn werkgebied is met name het noorden van Nederland, Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel.

Tarieven:

– Een op Een Social media advies bij u op lokatie:  € 75,- voor een maatwerk advies van circa 2 uur. Na dit bezoek is uw linkedin Profiel up to date, en weet u welke social media kanalen voor u relevant zijn.
– Het opzetten en beheren van uw social media kanalen : € 45,- per uur of een vast maandbedrag per maand op basis van offerte.

– Trainen van groepen tot 10 personen, € 400,- per dagdeel.
– Brainstorm sessie van een dagdeel, met actieplan na afloop, € 495

Afspraak maken