Interim
&
Ondernemersadvies

Vincent Wiegers Ondernemersadvies & Websitebouw

Ik ben sinds 2008 werkzaam als zelfstandige. In die jaren heb ik veel geleerd over marketing, zichtbaarheid, marketing, social media, websitebouw en onderhoud,  netwerken en uiteraard ondernemen.

Mijn naam is Vincent Wiegers. Ik heb ruime ervaring als zelfstandig ondernemer in Drenthe en ben een netwerker pursang.

Ik help bedrijven kansen zien en uit te bouwen. Dit doe ik door het verbinden van mensen door middel van digitale (online) techniek. Ik vind het leuk om kritisch mee te denken over een proces. Waarom doe je dingen zoals je ze doet en kan dat ook anders?

Karakter en drijfveren volgens mijn klanten

Vincent is een warme en open persoon, die gevoelig is voor de behoeften van anderen? en met goede sociale vaardigheden. Hij kan zowel een actieve als een ondersteunende rol binnen uw organisatie invullen

Vincent is stabiel en betrouwbaar, die zich verantwoordelijk opstelt naar zijn klanten. Een combinatie van geduld en vastberadenheid kenmerkt hem in het behalen van zijn doelen. Hij werkt graag samen met anderen.
Vincent is niet bang om tegengas te geven, en met u mee te denken.

Vincent is ondernemend en zelfstartend. In een werkgroep neemt hij op een natuurlijke wijze de leiding op zich. Kernwoorden zijn innovatie, creativiteit, samenwerken en klantbeleving. Mijn werkgebied is met name het noorden van Nederland, Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel.